Algemene informatie Zwem4daagse

De Zwem4daagse is in 1970 voor het eerst georganiseerd in Deventer op initiatief van voormalig waterpolo-international Ruud van Feggelen. Sindsdien is het een grote publiekstrekker die jaarlijks meer dan 100.000 enthousiaste kinderen en volwassenen trekt.
Het aantal deelnemers verschilt per Zwem4daagse, van 50 tot 2000 deelnemers. Het basisconcept van de Zwem4daagse is: een afstand van 1000, 2000 of 4000 meter afleggen, verspreidt over vier dagen.

Iedereen kan meedoen aan de Zwem4daagse, van jong tot oud! Het zorgt voor een kennismaking met de zwemsport en veel plezier onder de deelnemers.

Veel zwemplezier!

Zwem4daagse in het Heuveltjesbosbad

Terug van weggeweest...............de zwem4daagse in het Heuveltjesbosbad. "vroeger" altijd een hele gezellige happening die we graag weer terug willen brengen naar ons mooie bad.

Van 30 augustus t/m 3 september 2021 kun je, na inschrijving, weer meedoen. Een leuke en sportieve manier om de zomer af te sluiten voor jong en oud. Iedere avond lekker je baantjes zwemmen met daarnaast leuke activiteiten. We zijn een beetje afhankelijk van het weer maar zeker ook van jou! Dus doe jij ook mee met familie en vrienden?